Moet ik naar de dokter?

1. Kijk eerst op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl

Heeft u al gekeken op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Niet in alle gevallen is een afspraak met de huisarts noodzakelijk.

Deze informatie wordt ook door onze assistentes gebruikt. 

 Thuisarts.nl Moet ik naar de dokter?

2. Online afspraak inplannen

Online een afspraak inplannen kunt u vanaf 3 dagen in vooruit . Denkt u dat het nodig is dat de huisarts u eerder moet zien, dan kunt u de assitente voor 10:30 bellen om te overleggen en eventueel een afspraak binnen 2 werkdagen te plannen.

Onze assistentes zijn opgeleid om te kunnen beoordelen of u klacht door de huisarts moet worden gezien of dat er mogelijkheden zijn waarmee u zelf u probleem kunt oplossen. Soms gaat een probleem ook vanzelf over. Als de assitente u een advies geeft om u probleem zelf op te lossen of om het nog een paar dagen aan te kijken, dan zal zij dit noteren in uw dossier en ter goedkeuring aan de arts overleggen.

U kunt online een afspraak inplannen via MijnGezondheid.net

Inloggen MijnGezondheid.net Meer informatie en aanmelden

3. Telefonische afspraak maken met de huisarts

Afspraken kunt u telefonisch maken tot 10.30 uur. De assistentes plannen maximaal 2 werkdagen vooruit. Wilt u verder vooruit plannen dan kunt u gebruik maken van de online mogelijkheid om uw afspraak in te plannen. (zie optie 2 hierboven).  's Middags is het niet mogelijk om telefonisch afspraken in te plannen en u wordt dan ook gevraagd de volgende dag terug te bellen. 

Onze assistes zijn opgeleid om te kunnen beoordelen of u klacht door de huisarts moet worden gezien of dat er nog mogelijkheden zijn waarmee u zelf u probleem kunt oplossen. Soms gaat een probleem ook vanzelf over. Als de assitente u een advies geeft om u probleem zelf op te lossen of om het nog een paar dagen aan te kijken, dan zal zij dit noteren in uw dossier en ter goedkeuring aan de arts overleggen.

Als de assistente het nodig vind dat u door de huisarts wordt gezien dan is ons doel u binnen 2 werkdagen bij de huisarts in te plannen.